Теннис
Модератор: Модераторы
-
krest01
- Награды: 6
Теннис
Перший сет під нуль. Снігур вперше пробилася до 1/4 фіналу турніру WTA
Українська тенісистка Дар'я Снігур (WTA 154) вийшла до 1/4 фіналу турніру серії WTA 250 у Клуж-Напоці (Румунія), який проводиться на хардових покриттях у приміщенні.
У 2-му раунді українка у трьох сетах обіграла Анну-Лєну Фрідзам (Німеччина, WTA 111) за 1 годину та 39 хвилин.
WTA 250 Клуж-Напока. Хард у приміщенні. 1/8 фіналу
Дар'я Снігур – Анна-Лена Фрідзам – 6:0, 1:6, 6:4
Це була перша зустріч тенісисток.
Снігур вперше у кар'єрі зіграє у чвертьфіналі на турнірі рівня WTA.
У 3-му раунді Дар'я зіграє проти Тамари Корпач (№105 WTA) або Джоді Барредж (№89 WTA).
Українська тенісистка Дар'я Снігур (WTA 154) вийшла до 1/4 фіналу турніру серії WTA 250 у Клуж-Напоці (Румунія), який проводиться на хардових покриттях у приміщенні.
У 2-му раунді українка у трьох сетах обіграла Анну-Лєну Фрідзам (Німеччина, WTA 111) за 1 годину та 39 хвилин.
WTA 250 Клуж-Напока. Хард у приміщенні. 1/8 фіналу
Дар'я Снігур – Анна-Лена Фрідзам – 6:0, 1:6, 6:4
Снігур вперше у кар'єрі зіграє у чвертьфіналі на турнірі рівня WTA.
У 3-му раунді Дар'я зіграє проти Тамари Корпач (№105 WTA) або Джоді Барредж (№89 WTA).
krest01
-
krest01
Теннис
Аніта Сагдієва здобула парний трофей ITF у США, другий у сезоні
Українська тенісистка Аніта Сагдієва здобула парний трофей хардового турніру ITF W15, який пройшов в американському Джексоні (штат Теннессі).
Аніта виступала у парі з досвідченою тенісисткою Сюй Цзеюй із Тайваню. Вони мали статус перших сіяних.
У фінальному матчі українка з напарницею обіграли Аделін Флач зі США та Анжелу Акутої з Кенії (3-й номер посіву) з рахунком 7:5, 6:3.
Для Аніти Сагдієвої це другий парний титул у сезоні. Перший трофей вона виборола в середині липня в Лейквуді разом із американкою Саванною Броадус. Ще двічі на рік Сагдієва виходила у фінал, але виграти не вдавалося.
Українська тенісистка Аніта Сагдієва здобула парний трофей хардового турніру ITF W15, який пройшов в американському Джексоні (штат Теннессі).
Аніта виступала у парі з досвідченою тенісисткою Сюй Цзеюй із Тайваню. Вони мали статус перших сіяних.
У фінальному матчі українка з напарницею обіграли Аделін Флач зі США та Анжелу Акутої з Кенії (3-й номер посіву) з рахунком 7:5, 6:3.
Для Аніти Сагдієвої це другий парний титул у сезоні. Перший трофей вона виборола в середині липня в Лейквуді разом із американкою Саванною Броадус. Ще двічі на рік Сагдієва виходила у фінал, але виграти не вдавалося.
krest01
-
krest01
Теннис
Урсу виграв турнір ITF у Шарм-еш-Шейху, Ужиловський узяв трофей у парі
Український тенісист Вадим Урсу виграв трофей на хардових змаганнях ITF M15 у єгипетському Шарм-еш-Шейху.
У фіналі Урсу в трьох сетах виграв у Філіпа Хеннінга з ПАР – 6:4, 6:7 (3:7), 6:2.
Цікаво, що тижнем раніше ці ж тенісисти грали у фіналі аналогічного першого турніру, і тоді Вадим програв (3:6, 3:6). Цього разу українець взяв реванш за ту поразку.
У півфіналі зупинився ще один український гравець Юрій Джавакян, програвши у боротьбі саме Хеннінгу – 6:1, 3:6, 4:6
У парних змаганнях трофей отримав українець Володимир Ужиловський, тандем із яким склав британець Джей Кларк.
Граючи сіяними під першим номером, вони підтвердили цей статус, здолавши у фіналі чеський дует Іржі Барнат / Ян Грозділ – 7:5, 7:5
Український тенісист Вадим Урсу виграв трофей на хардових змаганнях ITF M15 у єгипетському Шарм-еш-Шейху.
У фіналі Урсу в трьох сетах виграв у Філіпа Хеннінга з ПАР – 6:4, 6:7 (3:7), 6:2.
Цікаво, що тижнем раніше ці ж тенісисти грали у фіналі аналогічного першого турніру, і тоді Вадим програв (3:6, 3:6). Цього разу українець взяв реванш за ту поразку.
У півфіналі зупинився ще один український гравець Юрій Джавакян, програвши у боротьбі саме Хеннінгу – 6:1, 3:6, 4:6
У парних змаганнях трофей отримав українець Володимир Ужиловський, тандем із яким склав британець Джей Кларк.
Граючи сіяними під першим номером, вони підтвердили цей статус, здолавши у фіналі чеський дует Іржі Барнат / Ян Грозділ – 7:5, 7:5
krest01
-
krest01
Теннис
Взяла сет під 0 і пройшла на відмові. Снігур – у півфіналі турніру в Глазго
Українська тенісистка Дар'я Снігур (WTA 133) вийшла до півфіналу турніру
ITF W60 у Глазго (Шотландія).
:топ У чвертьфіналі українка виявилася сильнішою за Кайса Рінальдо Перссон (Швеція, WTA 399). Дар'я програла 1-й сет на тай-брейку, 2-й взяла під 0, а в третій партії шведка знялася з поєдинку.
ITF W60 Глазго. Хард у приміщенні. 1/2 фіналу
Кайса Рінальдо Перссон – Дар'я Снігур [3] – 7:6 (11:9), 0:6, 1:2, RET., Перссон
У півфіналі Снігур зіграє проти переможниці матчу Анна Броган – Геррієт Дарт.
Українська тенісистка Дар'я Снігур (WTA 133) вийшла до півфіналу турніру
ITF W60 у Глазго (Шотландія).
:топ У чвертьфіналі українка виявилася сильнішою за Кайса Рінальдо Перссон (Швеція, WTA 399). Дар'я програла 1-й сет на тай-брейку, 2-й взяла під 0, а в третій партії шведка знялася з поєдинку.
ITF W60 Глазго. Хард у приміщенні. 1/2 фіналу
Кайса Рінальдо Перссон – Дар'я Снігур [3] – 7:6 (11:9), 0:6, 1:2, RET., Перссон
У півфіналі Снігур зіграє проти переможниці матчу Анна Броган – Геррієт Дарт.
krest01
-
krest01
Теннис
Дар'я Снігур (№133 WTA) виграла турнір ITF 60 у Глазго (Шотландія).
У матчі за титул українка у двох сетах переграла Мону Бартель із Німеччини (№277 WTA).
Глазго. Фінал
Дар'я Снігур – Мона Бартель – 6:4, 6:4
Це була друга зустріч тенісисток, рахунок зрівнявся.
Для Снігур це була перша перемога на 60-тисячнику ITF, раніше вона двічі перемагала на 100-тисячниках. Усі перемоги були здобуті на хардових покриттях.
З понеділка Дар'я підніметься на 12 позицій у світовому рейтингу.
У матчі за титул українка у двох сетах переграла Мону Бартель із Німеччини (№277 WTA).
Глазго. Фінал
Дар'я Снігур – Мона Бартель – 6:4, 6:4
Це була друга зустріч тенісисток, рахунок зрівнявся.
Для Снігур це була перша перемога на 60-тисячнику ITF, раніше вона двічі перемагала на 100-тисячниках. Усі перемоги були здобуті на хардових покриттях.
З понеділка Дар'я підніметься на 12 позицій у світовому рейтингу.
krest01
-
krest01
Теннис
Камбек із розгромом у США. Стародубцева вперше виграла матч на рівні WTA
Українська тенісистка Юлія Стародубцева (WTA 172) успішно стартувала на турнірі серії WTA 125 у Мідленді (США), що проводиться на хардових покриттях у приміщенні.
У 1/16 фіналу українка у двох сетах обіграла Софі Чанг (США, WTA 330) за 1 годину та 45 хвилин.
WTA 125 Мідленд. Хард у приміщенні. 1/16 фіналу
Софі Чанг – Юлія Стародуюцева – 6:3, 1:6, 0:6
Це була друга зустріч тенісисток. Юлія виграла 2-й очний поєдинок.
Для Стародубцевої ця перемога стала першою на турнірах серії WTA. Раніше українка перемагала виключно на змаганнях ITF.
У 2-му раунді Юлія зіграє проти переможниці матчу Тейлор Таунсенд – Ралука Джорджана Шербан.
Українська тенісистка Юлія Стародубцева (WTA 172) успішно стартувала на турнірі серії WTA 125 у Мідленді (США), що проводиться на хардових покриттях у приміщенні.
У 1/16 фіналу українка у двох сетах обіграла Софі Чанг (США, WTA 330) за 1 годину та 45 хвилин.
WTA 125 Мідленд. Хард у приміщенні. 1/16 фіналу
Софі Чанг – Юлія Стародуюцева – 6:3, 1:6, 0:6
Це була друга зустріч тенісисток. Юлія виграла 2-й очний поєдинок.
Для Стародубцевої ця перемога стала першою на турнірах серії WTA. Раніше українка перемагала виключно на змаганнях ITF.
У 2-му раунді Юлія зіграє проти переможниці матчу Тейлор Таунсенд – Ралука Джорджана Шербан.
krest01
-
krest01
Теннис
Пегула вийшла у півфінал WTA Finals 2023 з рахунком 3:0, обігравши Саккарі
Американська тенісистка Джессіка Пегула (WTA 5) виграла 3-й матч на Підсумковому турнірі WTA 2023.
У 3-му турі групи «Бакалар» американка у двох сетах обіграла Марію Саккарі (Греція, WTA 9) за 1 годину та 19 хвилин.
WTA Finals 2023. Хард
Група Бакалар. 3-й тур
Джессіка Пегула – Марія Саккарі – 6:3, 6:2
Це була 10-та зустріч тенісистів. Рахунок став рівним, 5:5.
Пегула виграла всі 3 тури у групі «Бакалар» і вийшла у півфінал WTA Finals 2023 із квартету з першого місця. Крім Саккарі, Джессіка також виграла у Аріни Соболенко та Єлени Рибакіної.
Ще одна півфіналістка із групи «Бакалар» визначиться у матчі Аріна Соболенко – Єлена Рибакіна.
Марія Саккарі програла усі 3 поєдинки на груповому етапі.
Цікаво, що Пегула жодного разу не програла у 2023 році після того, як вигравала перший сет. Рахунок 50:0.
Американська тенісистка Джессіка Пегула (WTA 5) виграла 3-й матч на Підсумковому турнірі WTA 2023.
У 3-му турі групи «Бакалар» американка у двох сетах обіграла Марію Саккарі (Греція, WTA 9) за 1 годину та 19 хвилин.
WTA Finals 2023. Хард
Група Бакалар. 3-й тур
Джессіка Пегула – Марія Саккарі – 6:3, 6:2
Це була 10-та зустріч тенісистів. Рахунок став рівним, 5:5.
Пегула виграла всі 3 тури у групі «Бакалар» і вийшла у півфінал WTA Finals 2023 із квартету з першого місця. Крім Саккарі, Джессіка також виграла у Аріни Соболенко та Єлени Рибакіної.
Ще одна півфіналістка із групи «Бакалар» визначиться у матчі Аріна Соболенко – Єлена Рибакіна.
Марія Саккарі програла усі 3 поєдинки на груповому етапі.
Цікаво, що Пегула жодного разу не програла у 2023 році після того, як вигравала перший сет. Рахунок 50:0.
krest01
-
krest01
Теннис
Свьонтек vs Соболенко. Визначено півфінальні пари Підсумкового турніру WTА
У ніч на 4 листопада завершилися всі матчі групового раунду Підсумкового турніру WTA 2023, що проводиться на хардових покриттях у Канкуні (Мексика).
Вісім найкращих тенісисток сезону було поділено на 2 групи, у кожній з яких – по 4 тенісистки. У плей-оф вийшли по 2 спортсменки.
У квартеті «Бакалар» перше місце з результатом 3:0 посіла американка Джессіка Пегула. На другому місці розташувалася перша ракетка світу Аріна Соболенко. Третя позиція залишилася за Єленою Рибакіною, а четвертий рядок дістався Марії Саккарі.
З групи «Четумаль» вийшли Іга Свьонтек та Коко Гофф, які посіли 1-ше та 2-ге місця відповідно. 3-тя позиція у Онс Жабер, 4-та – у Маркети Вондроушової.
Таким чином у плей-оф WTA Finals 2023 зіграють: Іга Свьонтек, Коко Гофф, Джессіка Пегула та Аріна Соболенко.
WTA Finals 2023. Пари 1/2 фінала
Джессіка Пегула – Коко Гофф
Аріна Соболенко – Іга Свьонтек
Півфінальні поєдинки відбулися у ніч на неділю, 5 листопада.
У ніч на 4 листопада завершилися всі матчі групового раунду Підсумкового турніру WTA 2023, що проводиться на хардових покриттях у Канкуні (Мексика).
Вісім найкращих тенісисток сезону було поділено на 2 групи, у кожній з яких – по 4 тенісистки. У плей-оф вийшли по 2 спортсменки.
У квартеті «Бакалар» перше місце з результатом 3:0 посіла американка Джессіка Пегула. На другому місці розташувалася перша ракетка світу Аріна Соболенко. Третя позиція залишилася за Єленою Рибакіною, а четвертий рядок дістався Марії Саккарі.
З групи «Четумаль» вийшли Іга Свьонтек та Коко Гофф, які посіли 1-ше та 2-ге місця відповідно. 3-тя позиція у Онс Жабер, 4-та – у Маркети Вондроушової.
Таким чином у плей-оф WTA Finals 2023 зіграють: Іга Свьонтек, Коко Гофф, Джессіка Пегула та Аріна Соболенко.
WTA Finals 2023. Пари 1/2 фінала
Джессіка Пегула – Коко Гофф
Аріна Соболенко – Іга Свьонтек
Півфінальні поєдинки відбулися у ніч на неділю, 5 листопада.
krest01
-
krest01
Теннис
Мінус перша ракетка. Свьонтек вибила Соболенко і вийшла у фінал WTA Finals
Польська тенісистка Іга Свьонтек (WTA 2) вийшла у фінал Підсумкового турніру WTA 2023.
У півфіналі WTA Finals полька впевнено обіграла Аріну Соболенко (WTA 1) у двох сетах за 1 годину та 35 хвилин.
WTA Finals 2023. Хард. Півфінал
Аріна Соболенко – Іга Свьонтек – 3:6, 2:6
За матч Іга жодного разу не віддала своєї подачі.
🌧 Поєдинок розпочався ще в ніч на 5 листопада, проте його було перервано через дощ після перших трьох геймів.
Це була 9-та зустріч тенісисток. Іга виграла 6-й очний поєдинок, зокрема 2-й у 2023 році.
У фіналі Підсумкового турніру WTA 2023 Свьонтек зіграє проти Джессіки Пегули в ніч на 7 листопада. Джессі у півфіналі обіграла Коко Гофф.
Для Свьонтек це буде перший фінал Підсумкового турніру в кар'єрі. Іга йде без поразок на цьому турнірі, на її рахунку також 3 перемоги у трьох турах у групі «Четумаль».
Варто зазначити, що вінстрік польки складає 10 матчів. До старту Підсумкового вона виграла трофей на змаганнях у Пекіні.
Якщо Іга виграє титул WTA Finals 2023, то вона усуне Соболенко з 1-го рядка рейтингу WTA.
Польська тенісистка Іга Свьонтек (WTA 2) вийшла у фінал Підсумкового турніру WTA 2023.
У півфіналі WTA Finals полька впевнено обіграла Аріну Соболенко (WTA 1) у двох сетах за 1 годину та 35 хвилин.
WTA Finals 2023. Хард. Півфінал
Аріна Соболенко – Іга Свьонтек – 3:6, 2:6
За матч Іга жодного разу не віддала своєї подачі.
🌧 Поєдинок розпочався ще в ніч на 5 листопада, проте його було перервано через дощ після перших трьох геймів.
Це була 9-та зустріч тенісисток. Іга виграла 6-й очний поєдинок, зокрема 2-й у 2023 році.
У фіналі Підсумкового турніру WTA 2023 Свьонтек зіграє проти Джессіки Пегули в ніч на 7 листопада. Джессі у півфіналі обіграла Коко Гофф.
Для Свьонтек це буде перший фінал Підсумкового турніру в кар'єрі. Іга йде без поразок на цьому турнірі, на її рахунку також 3 перемоги у трьох турах у групі «Четумаль».
Варто зазначити, що вінстрік польки складає 10 матчів. До старту Підсумкового вона виграла трофей на змаганнях у Пекіні.
Якщо Іга виграє титул WTA Finals 2023, то вона усуне Соболенко з 1-го рядка рейтингу WTA.
krest01
-
krest01
Теннис
Іга СВЬОНТЕК: «Джесс, вітаю тебе. Ми зіграємо ще багато фіналів разом»
Польська тенісистка Іга Свьонтек прокоментувала перемогу на Підсумковому турнірі WTA 2023:
🗣 «Дякую вам за те, що підтримували нас. Незважаючи на те, що цей тиждень був нелегким, ви зробили його особливим для нас.
Джесс, я хочу привітати тебе з успішним проведенням сезону. Грати проти тебе ніколи не було легко. Сподіваюся, ми обидві прогресуватимемо і зіграємо ще багато фіналів разом.
Я хочу подякувати своїй родині та команді. Мій тато тут… Дякую, що прийшли та підтримали. Команда, яка була зі мною весь сезон. У нас було багато злетів та падінь. Це, напевно, підйом», – сказала Іга.
Польська тенісистка Іга Свьонтек прокоментувала перемогу на Підсумковому турнірі WTA 2023:
🗣 «Дякую вам за те, що підтримували нас. Незважаючи на те, що цей тиждень був нелегким, ви зробили його особливим для нас.
Джесс, я хочу привітати тебе з успішним проведенням сезону. Грати проти тебе ніколи не було легко. Сподіваюся, ми обидві прогресуватимемо і зіграємо ще багато фіналів разом.
Я хочу подякувати своїй родині та команді. Мій тато тут… Дякую, що прийшли та підтримали. Команда, яка була зі мною весь сезон. У нас було багато злетів та падінь. Це, напевно, підйом», – сказала Іга.
krest01
Перейти
- Технический раздел
- ↳ Технический раздел, Правила форума и прочее...
- ↳ Не знаете, где задать вопрос - пишем здесь
- ↳ Вопросы к администрации форума
- Спутниковое ТВ
- ↳ Таблица транспондеров русскоязычных каналов
- ↳ Зоны покрытия спутников
- Новости Сат-ТВ
- ↳ Транспондерные новости °E
- ↳ Транспондерные новости спутников 4.8°E - 183°E
- ↳ Radio News (Транспондернык новости)
- ↳ Все транспондерные новости
- ↳ Временно открытые каналы
- ↳ Транспондерные новости °W
- ↳ Транспондерные новости спутников 177°W - 1°W
- ↳ Спутниковые новости
- ↳ Новости телеканалов
- ↳ Провайдеры спутникового и кабельного ТВ
- ↳ НТВ+
- ↳ Триколор
- ↳ XTRA TV
- ↳ Континент ТВ
- ↳ VIASAT/"Viasat Украина"
- ↳ Телекарта
- ↳ МТС тв
- ↳ Cyfrowy Polsat, UPC Direct
- ↳ Другие спутниковые платформы
- ↳ HD Телевидение
- ↳ 3D Телевидение
- IPTV
- ↳ Каналы IPTV
- ↳ Разное о IPTV
- ↳ Смарт ТВ приставки
- Бесплатные шаринг тесты
- Системы условного доступа
- ↳ Ключи к кодированным каналам
- ↳ Softcam keys
- ↳ Biss
- ↳ Бисс ключи (FEED каналы)
- ↳ PowerVu
- ↳ Viaccess
- ↳ Seca/Mediaguard
- ↳ Nagravision
- ↳ Irdeto
- ↳ Cryptoworks
- ↳ Conax
- ↳ Constant CW (Статика)
- ↳ Tandberg
- ↳ Эмуляторы
- Энигма 2
- ↳ Имиджи, бэкапы Энигма 2
- ↳ Плагины для Энигма 2
- ↳ Скины Энигма 2
- ↳ Satellites.xml for Enigma 2
- ↳ Списки каналов Enigma2
- ↳ Вопросы, обсуждение Энигма 2
- Спутниковые ресиверы
- ↳ Спутниковые ресиверы SDTV
- ↳ Globo,Orton,Opticum
- ↳ Globo/ digital/ opticum 3000,4000,4100,5000,6000
- ↳ Globo/Opticum/Orton 4100C;4060CX и клоны
- ↳ Globo/Opticum 7100CR, 7010CR , 7010CX
- ↳ Globo 7010A-8010A, OpenFox 7010, ОPTICUM 4000A
- ↳ Globo7010C-1CI
- ↳ Globo X80
- ↳ Openbox
- ↳ Другие DVB-S ресиверы
- ↳ Спутниковые ресиверы HD/MPEG4
- ↳ ALPHABOX HD
- ↳ Amiko HD
- ↳ Denys H.265 / Denys 2/2.2
- ↳ Dreamsky HD
- ↳ DREAMSAT HD
- ↳ Duosat HD
- ↳ Eurosky HD\EUROSAT HD
- ↳ Galaxy Innovations HD
- ↳ Gi HD S8120 Linux (Amiko 8900 Alien)
- ↳ Gi HD (другие модели)
- ↳ Globo Opticum Orton HD
- ↳ Openbox HD
- ↳ Formuler F1,F3
- ↳ OpenFox HD
- ↳ Open HD
- ↳ PREMIUM HD
- ↳ Q-SAT HD
- ↳ Satcom HD
- ↳ Sat Way HD
- ↳ StarTrack HD
- ↳ SkyPrime HD
- ↳ Technosat (Satintegral) HD
- ↳ Tiger HD
- ↳ Tiger Combo
- ↳ RED TIGER*
- ↳ TIGER HD М*
- ↳ TIGER HD T*
- ↳ TIGER HD G*
- ↳ TIGER HD Z*
- ↳ TIGER HD i*
- ↳ TIGER HD E*
- ↳ Tiger F1 HD
- ↳ Другие ресиверы линейки Tiger HD
- ↳ U2C
- ↳ WinQuest-HD
- ↳ Vu+
- ↳ WORLD VISION
- ↳ 50X HD, 55X HD, 55X HD Plus
- ↳ ZGEMMA HD
- ↳ Другие HDTV/MPEG4 ресиверы
- ↳ HDBOX HD
- ↳ GEANT HD
- ↳ GoldStar HD
- ↳ GTMEDIA HD
- ↳ LIFESTAR HD
- ↳ MAGIC / GAZAL HD
- ↳ MediaStar HD
- ↳ Спутниковые ресиверы 4К
- ↳ AMIKO 4K
- ↳ AB PULSe 4K/4K MINI
- ↳ Dreambox HD 4К
- ↳ Имиджи, бэкап для DM900/920 UltraHD 4K
- ↳ Dreambox ONE 4К
- ↳ Dreambox TWO 4К
- ↳ Edision +4K
- ↳ HD BOX S4K
- ↳ GI ET11000 4K
- ↳ Octagon 4K UHD
- ↳ Имидж, бэкап для Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ Octagon SF4008 4K
- ↳ OCTAGON SF8008 MINI 4K
- ↳ OPTICUM 4K HD51
- ↳ uClan Ustym 4K
- ↳ Ustym 4K PRO
- ↳ Ustym 4K S2 OTT X
- ↳ Ustym 4K OTT Premium
- ↳ Uclan D-Box 4K CI+
- ↳ VU+
- ↳ VU+ Uno 4K, VU+ Uno 4K SE
- ↳ Vu+ Solo 4K
- ↳ VU + DUO 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ VU+ ZERO 4к
- ↳ Другие спутниковые 4К ресиверы
- ↳ Zgemma UHD
- ↳ VISION 4K
- Цифровые эфирные DVB-T2 ресиверы
- ↳ World Vision
- ↳ Eurosky
- ↳ Q-SAT
- ↳ Satcom
- ↳ U2C / UClan
- ↳ LORTON
- ↳ Tiger
- ↳ Sat-integral
- ↳ Strong
- ↳ Другие цифровые эфирные DVB-T2 ресиверы
- ↳ SELENGA
- ↳ ARIVA
- ↳ CADENA
- ↳ Romsat
- Спутниковое оборудование
- ↳ Установка и настройка
- ↳ Мотоподвес
- ↳ Конвертеры
- ↳ Прочее оборудование
- ↳ Приборы для настройки спутниковых антенн
- ↳ Новые технологии
- Спутниковый интернет
- ↳ Спутниковый интернет
- DVB карты
- Компьютеры
- ↳ Новости компьютерного мира
- ↳ Операционные системы
- ↳ Windows XP
- ↳ Windows 7
- ↳ Windows 8
- ↳ Windows 10
- ↳ Windows 11
- ↳ Другие операционные системы
- ↳ Всё для компьютера
- ↳ Антивирусы и безопасность
- ↳ Интернет браузеры
- ↳ Полезные программы, софт
- ↳ Железо
- ↳ Полезные советы
- ↳ Интернет
- Мобильная связь. Новости. Технологии. Операторы. Телефоны.
- ↳ Новости мобильных операторов
- ↳ Мобильный интернет
- ↳ Все о мобильных телефонах
- Новости спорта
- Курилка
- ↳ Свободное общение
- ↳ Юмор
- ↳ Анекдоты
- ↳ Афоризмы
- ↳ Фотоприколы
- ↳ Смешное видео
- ↳ Праздники